Lauantai

Tänään bussilla Guilleminsin asemalle, sit junalla Vervierssiin, bussilla Francorchampsiin… Tuttu kuvio 😉

Tänään oli kiinteämpi päivä. Bussissa tapasin edellispäivästä tutun brassin (yöpyili Aachenissa hän), ja menimme Rivageen istumaan alkupäiväksi. Porschekisan aikana siirryimme Pouhonin tuplavasuriin, josta katsoimme F1-aika-ajot ja GP2-kisan. Tunnelma oli loistava ihmismeren keskellä, ja äksöniäkin nähtiin. Ja kotiinkin pääsin.

Huomenna sitten itse loppuhuipennus eli F1-kisa, saan onneksi kyydin nettitutulta, ettei tarvitse julkisiin välineisiin luottaa 🙂

Niin ja kysymykseen tulpista – tunnin tuota F1-mökää jaksaa kuunnella, sitten alkaa korvia hajottaa; perjantain harjoitusten aikana tuli tulppia loppupuolella harjoitusjaksoja käytettyä, tänään lauantaina ne pysyivät laukussa… Varmaan huomenna kisan aikana kaivan ne taas esiin 🙂